Facebook

850,- €/mes.

sledovať ponuku

Na prenájom zariadený štýlový 2 izbový byt v novostavbe STEIN

Ponúkame na prenájom pekný 2 izbový byt v novostavbe STEIN 2 na ulici Steinov dvor v Starom Meste. Byt je situovaný na 3.posch., je zariadený v retro-industriálnom štýle, má balkón a parkovacie miesto v podzemnej garáži.
BYT 2-izbový, úžitková plocha 55,76 m2 (byt 52,87 m2, balkón 2,89 m2), orientácia: Západ
DISPOZÍCIA
Byt pozostáva z predsiene, kompletne spotrebičmi vybavenej kuchyne (vrátane elektrickej trúby, indukčnej varnej dosky, umývačky riadu, chladničky a mikrovlnnej trúby) s jedálenským stolom, obývacej izby a spálne so vstavaným šatníkom. Byt je v ponuke zariadený v retro-industriálnom štýle s dôrazom na detaily. Na oknách sú exteriérové elektronicky ovládané rolety a sieťky proti hmyzu. Byt má dobré dispozičné riešenie, kúpeľňu vybavenú práčkou a samostatné WC. K bytu sa ponúka aj parkovacie miesto v garáži. V byte je zavedené pripojenie na internet s možnosťou rozšírenia o televíziu s príplatkom. Súčasťou domu je aj miestnosť na odkladanie bicyklov alebo kolobežky.
Byt je voľný.
LOKALITA
Byt sa nachádza v novostavbe STEIN na ulici Steinov dvor na okraji Starého Mesta s výbornou dostupnosťou autom, mestskou hromadnou dopravou alebo napojením na cyklotrasy. V blízkosti sa nachádza aj kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, obchody (nákupné centrum Centrál a Eurovea), potraviny (Billa, Terno), viaceré kaviarne v areáli novostavby Stein 2, reštaurácia Špilka, 2 detské ihriská. Pre rezidentov je tiež dispozícii veľký vnútorný uzavretý dvor.
CENA mesačne: 850 EUR + 200 EUR preddavky na energie +100 EUR parkovacie miesto v garáži (možnosť inštalácie elektrickej prípojky na dobíjanie vozidla).


Štát: Slovensko
Okres: Bratislava - Staré Mesto
Mesto: Bratislava - Staré Mesto
Ulica: Steinov dvor

Vlastníctvo: osobné
Druh: 2-izbový byt - novostavba
Typ: prenájom

Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Celková rozloha55.76 m²
Úžitková plocha52.87 m²
Vlastníctvoosobné
Lódžia2.89 m²
Pivnicanie
Garážáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciazápadná









Pre viac informácií kontaktujte


Ing. Judita Yaňez

Ing. Judita Yaňez

maklér hovorím po slovenskyЯ говорить русскийbeszélek magyarulHablo españolI speak english


Telefón: +421 905 720 657
E-mail: yanez@azreal.sk

všetky realitné ponuky makléra



0905 385 527
0905 700 989